Βετεράνοι και ομαδικό έριξαν την αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Ζωφριά

Με την καινοτομία του ομαδικού πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά και αυτού των βετεράνων ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις των κορυφαίων του ελληνικού τζούντο. Η αυλαία της μεγαλύτερης εγχώριας διοργάνωσης, έπεσε στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς με τον κόσμο να καταχειροκροτεί τόσο τις προσπάθειες των τζουντόκα στους αγώνες του ομαδικού, όσο και αυτές των βετεράνων που παρά τα… χρονάκια τους απέδειξαν ότι οι ικανότητες και η τεχνική, με την κατάλληλη προπόνηση, δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Το θέαμα στα τατάμι ήταν εντυπωσιακό με τις δύο διοργανώσεις να εξελίσσονται παράλληλα και τους αθλητές και τις αθλήτριες να αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο του ελληνικού τζούντο. Συνολικά συμμετείχαν τέσσερις ομάδες αντρών και αντίστοιχες γυναικών, ενώ τις δυνάμεις τους δοκίμασαν συνολικά 54 βετεράνοι, άντρες και γυναίκες.

Οι αγώνες αποτέλεσαν και την αγωνιστική αυλαία της χρονιάς, ενώ οι ιθύνοντες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο βάζουν πλέον νέους στόχους για επιτυχίες και μετάλλια, στο τετραετή δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

X