Αύριο στο Ιβανόφειο το 5ο διεθνές τουρνουά «ΙΘΑΚΗ»

Με κεντρικό μήνυμα «έχουμε τη ζωή πολύ, μα πολύ αγαπήσει», διεξάγεται αύριο, Κυριακή, στο Ιβανόφειο της Θεσσαλονίκης, το 5ο διεθνές τουρνουά «ΙΘΑΚΗ» που διοργανώνει ο ΓΣ Ηρακλής σε συνεργασία με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) «ΙΘΑΚΗ» και την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο (EOT).

 

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό αθλητικό γεγονός αφενός διότι υποστηρίζει και προωθεί ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα, αφετέρου δε λόγω της σημαντικής παρουσίας ομάδων και αθλητών από Ελλάδα, Κύπρο, Ιαπωνία, Κορέα, Αυστραλία και Βαλκάνια. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ιαπωνική ομάδα τζούντο επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι με το τουρνουά αυτό, το οποίο αποτελεί θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη μάχη ενάντια στο ντόπινγκ και τα ναρκωτικά», τόνισε ο προπονητής του ΓΣ Ηρακλής, Αυγερινός Μαϊστρέλης.

 

Στο τουρνουά, που αφορά στις κατηγορίες εφήβων (γεννηθέντες έως το 1994), βετεράνων, καθώς και ανδρών-γυναικών, θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 150 τζουντόκα από οκτώ χώρες.

 

Η προκήρυξη των αγώνων (.pdf)

 

Το website του ΓΣ Ηρακλή Θεσσαλονίκης

X