Αναστάσιος Φυσικόπουλος: «Διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα»

«Διαφάνεια. Σε όλα μάλιστα τα επίπεδα. Η τωρινή διοίκηση της ΕΟ Τζούντο, πρεσβεύει τη διαφάνεια και σε αυτό ακριβώς το κομμάτι θα επικεντρωθούμε». Ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Αναστάσιος Φυσικόπουλος, λίγες ώρες μετά την αναδιάρθρωση στο διοικητικό σχήμα της ομοσπονδίας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για μία νέα αρχή στο διοικητικό τοπίο του ελληνικού τζούντο, το οποίο θα στηριχτεί στο τρίπτυχο διαφάνεια-ενότητα-ισονομία.

 

«Σε αυτήν την προσπάθεια δεν πρέπει να μείνει κανένας εκτός. Η οικογένεια του τζούντο πρέπει να ενωθεί ακόμη περισσότερο, ώστε στις δύσκολες εποχές που διανύουμε να μπορέσουμε να βγούμε δυνατοί. Να βγούμε νικητές. Το τρίπτυχο που έχουμε θέσει είναι διαφάνεια-ενότητα-ισονομία. Μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε και γι` αυτό η βοήθεια όλων των ανθρώπων που αγαπούν και πονούν το άθλημα, από οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκονται, θα μας ήταν χρήσιμη. Το ελληνικό τζούντο έχει μια δυναμική, την οποία θα επιδιώξουμε να την αναδείξουμε ουσιαστικότερα τους προσεχείς μήνες», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Αναστάσιος Φυσικόπουλος.

 

Ο Γιάννης Καφενταράκης νέος Γενικός Γραμματέας

Ο Γιάννης Καφενταράκης, είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΕΟ Τζούντο, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια του πρώτου ΔΣ μετά τη Γενική Συνέλευση. Τη θέση του Α` Αντιπροέδρου ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος, ενώ χρέη ταμία θα εκτελεί ο Αρθούρος Καβαφίδης.

 

Το νέο ΔΣ της ΕΟ Τζούντο:

Πρόεδρος: Αναστάσιος Φυσικόπουλος

Α` Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος

Β` Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Κουρτίδης

Γ` Αντιπρόεδρος: Θεόφιλος Γκίτσας (και έφορος υλικού)

Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Καφενταράκης

Ταμίας: Αρθούρος Καβαφίδης

 

Οι σημαντικότερες αποφάσεις που προέκυψαν από το πρώτο ΔΣ της νέας διοίκησης ήταν οι εξής:

– Όλες οι αποφάσεις καθώς και τα οικονομικά στοιχεία σχετικά με το τζούντο, θα δημοσιοποιούνται στην ηλεκτρονική σελίδα της ομοσπονδίας www.hjf.gr

– Οι επιτροπές της ΕΟ Τζούντο, θα έχουν ενεργό ρόλο και θα στελεχωθούν από ανθρώπους που πληρούν τις προϋποθέσεις. Γι` αυτό το λόγο θα υπάρξει ανοικτός διάλογος, ενώ οι επιτροπές θα στελεχωθούν μετά την υποβολή βιογραφικών.

– Τον προσεχή Οκτώβριο, θα υπάρξει ενημέρωση σε όλους ανεξαιρέτως τους συλλόγους ανά την Ελλάδα, σε μία ανοικτή συζήτηση, σχετικά με τα οικονομική κατάσταση της ΕΟ Τζούντο. Επίσης θα συζητηθεί και η αναθεώρηση άρθρων του εσωτερικού κανονισμού για την εύρυθμη λειτουργία της ΕΟ Τζούντο.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X