Ανακοινώσεις επιτροπής ιεραρχίας και νταν

A) Απονομή Νταν στους αθλητές της εθνικής ομάδας
Λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων που ήδη έχουν αλλά και επέτυχαν πρόσφατα με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη τον Νοέμβριο του 2013 στην Σλοβενία οι αθλητές που συμμετείχαν στην ομάδα προάγονται στο 2ο Νταν.
 
Οι αθλητές είναι :
Αζωίδης Γεώργιος
Ντανατσίδης Αλέξιος
Μουστόπουλος Ρομάν
Κελεσιάν Τζιβαν
Μαλλιαρόπουλος Γεώργιος
Δαυίδ Καρακλίδης
Μιρμάν Ηλιάδης
 
Μετά τιμής εκ μέρους της επιτροπής 
Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Μαρτάκης
 
 
Β) Επιτυχόντες στις εξετάσεις Νταν
Διεξήχθησαν με επιτυχία οι εξετάσεις για 1ο,2ο,3ο,4ο Νταν στην Θεσσαλονίκη  12/01/2014 όπως είχαν προγραμματισθεί.
Ανακοινώνουμε τα ονόματα των επιτυχόντων.
1ο DAN:
1.Αδάμου Γεωργία
2.Γεωργάνος Ιωάννης
3.Γεωργάνος Ηλίας
4.Ζώτου Βαλεντίνα
5.Μπαΐλης Σταύρος
6.Τσιδώνης Χρήστος
7.Στρατή Ελένη.
8.Παπαδόπουλος Ηλίας
9.Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος
10.Τάτσης Βασίλειος
*Έγινε στους παρακάτω μετά από προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών (μετάφραση διπλώματος επικυρωμένη από δικηγόρο και υπεύθυνη δήλωση του κατέχοντος) αναγνώριση διπλωμάτων DAN από το εξωτερικό ημερομηνία απόκτησης των ελληνικών διπλωμάτων τίθεται η ημερομηνία που αναφέρονται στα προσκομιζόμενα διπλώματα.
 
1.Wojtasik Bardek
2.Ηλίας Ρούντης
3.Οβακιμίδης Αρσέν
 
 
3ο DAN:
1.Σαραμούρτσης Αθανάσιος
2.Σακελλαρίου Κωνσταντίνος
3.Σακελλαρίου Φάνης
 
4ο DAN:
1.Παπαοικονόμου Αντώνης.
 
Παρακαλείσθε οι επιτυχόντες να παραλάβετε τα νέα διπλώματά σας από την ομοσπονδία μετά την 10η Φεβρουαρίου 2014, αφού προηγηθεί συνεννόηση με αυτή.
Αναγνώριση DAN από το εξωτερικό.
Σας υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου οι καταγεγραμμένοι αθλητές  στην ομοσπονδία να εξετασθούν για DAN στο εξωτερικό, είναι απαραίτητο να ζητήσουν την άδεια της και να αναφέρουν τους λόγους που επιθυμούν να εξετασθούν στο εξωτερικό.

Μετά τιμής εκ μέρους της επιτροπής 
Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Μαρτάκης
 
Γ) Διεξαγωγή σεμιναρίων DAN.
Αγαπητοί φίλοι του Τζούντο σας ανακοινώνουμε ότι τα σεμινάρια DAN θα γίνονται μια φορά το χρόνο για να υπάρχει προσέλευση ενδιαφερομένων και να μην αναγκαζόμαστε να τα ακυρώνουμε λόγω μικρής συμμετοχής. Αυτά θα καταγραφούν στο καλεντάρι της ομοσπονδίας και κάθε χρόνο θα γίνονται στις ίδιες ημερομηνίες. Αν τύχει κάτι να αλλάξει θα σας ενημερώσουμε. 
 
Αθήνα :
Σεμινάριο 2014 για 1ο, 2ο , 3ο, 4ο DAN ορίζεται η ημερομηνία 4-5 Μαΐου 2014. Οι εξετάσεις ορίζονται στις 29 Ιουνίου 2014. Ο τόπος διεξαγωγής θα είναι το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κοσμά που προπονούνται οι Εθνικές ομάδες που βρίσκεται στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου. Οι ώρες θα ανακοινωθούν προσεχώς.
 
 
Θεσσαλονίκη :
Σεμινάριο 2014 για 1ο, 2ο , 3ο, 4ο DAN ορίζεται η ημερομηνία 8-9 Νοεμβρίου 2014. Οι εξετάσεις ορίζονται στις 13 Δεκεμβρίου 2014. 
 
 
 
Νήσοι( Ρόδος):
Σεμινάριο 2014 για 1ο, 2ο , 3ο, 4ο DAN ορίζεται η ημερομηνία 11 Ιουλίου 2014. 
Οι εξετάσεις ορίζονται για 2 ημέρες μετά δηλαδή στις 13 Ιουλίου 2014.  
Μετά τιμής εκ μέρους της επιτροπής 
Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Μαρτάκης
 
Δ) Νέα διπλώματα/Ταυτότητα αθλητού
Είναι έτοιμα τα διπλώματα διπλής απεικόνισης και διαφορετικού χρώματος από 1ο νταν έως και 4ο και από 5ο και άνω όπως σας είχαμε υποσχεθεί και παρουσιάσαμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών, που διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη 12/13-12-2014 και αναφέρεται και στο οργανόγραμμα 2013-2015.
Σας πληροφορούμε ότι τα διπλώματα που αφορούν εξετάσεις από το 2014 και μετά θα έχουν καινούριο σύστημα αρίθμησης.
Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμη και η ταυτότητα αθλητού/μητρώο την οποία σας παρουσιάσαμε.
 
Μετά τιμής εκ μέρους της επιτροπής 
Ο πρόεδρος,
Δημήτρης Μαρτάκης
 
Ε) Απόφαση που αφορά τα DAN και την ιεραρχία 
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ τζούντο που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2014 αποφάσισε να προάγει λόγω αποκατάστασης της ιεραρχίας  το Μαρτάκη Δημήτρη δημιουργό της επιτροπής Ιεραρχίας DAN και επιμόρφωσης από το 1995 και νυν καθώς και πρόεδρος των βετεράνων  λόγω της παλαιότητας του με έργο και παρουσία στο Χώρο του ελληνικού Τζούντο, αν και το 2013 προήχθη στο 6ο DAN από την Παγκόσμια ομοσπονδία Τζούντο, να προαχθεί στο έβδομο DAN τιμής ένεκεν για την Ελλάδα.
Η προαγωγή του στο 7ο DAN για την Ελλάδα, συνάδει με την πολυετή παρουσία του και προσφορά του αλλά και με τη διεύρυνση της ιεραρχία DAN που θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση όλων των αμέσως χαμηλότερων βαθμίδων DAN. Έτσι δεν θα συντρέχει καμία απολύτως ανάγκη εξετάσεων για απόκτηση υψηλόβαθμων DAN από το εξωτερικό.

X