Ανακοίνωση της ΕΟΤ προς τους συλλόγους-μέλη

Προς: Συλλόγους μέλη της ΕΟΤ

 

Με αφορμή τα όσα ακούγονται και λέγονται, σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα (προσωρινή ρύθμιση κατάστασης), που έγιναν ενάντια στη διοίκησή μας και τα οποία διαστρεβλώνουν και παραποιούν παντελώς την αλήθεια, έχουμε υποχρέωση και οφείλουμε να σας ενημερώσουμε.

 

Και βέβαια ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να απευθύνεται στη δικαιοσύνη εφόσον νιώθει ότι αδικείται ή στη δική μας περίπτωση ότι παραβήκαμε τους Νόμους για τους οποίους ορισθήκαμε να εφαρμόσουμε από το Πρωτοδικείο Πειραιά, στις 26 Νοεμβρίου 2010. Η πρώτη περίπτωση αφορούσε τη διενέργεια εκλογών. Εφόσον έγιναν λοιπόν συναντήσεις με όλες τις πλευρές και συμφωνήθηκε να ορισθούν για τις 23 Δεκεμβρίου 2010, κατατέθηκαν με αιτήσεις οι υποψηφιότητες και ενημερώθηκε το Πρωτοδικείο για τον Δικαστικό Αντιπρόσωπο. Και ενώ είχαμε αρχίσει να τυπώνουμε τα ψηφοδέλτια, εντελώς ξαφνικά και χωρίς να προηγηθεί καμία συζήτηση, μας ενημέρωσε η Γραμματεία του Πρωτοδικείου ότι εντός της ημέρας (22/12/2010) συζητούνται ασφαλιστικά μέτρα, για απόπειρα παράνομης διενέργειας εκλογών. Το Πρωτοδικείο έκρινε ότι οι εκλογές αναβάλλονται μέχρι την τακτική δικάσιμο και φυσικά δεχθήκαμε την απόφαση.

 

Το θέμα όμως είναι ότι, πως μπορούσαμε πλέον να εμπιστευθούμε τα άτομα τα οποία συμφώνησαν για εκλογές; Έκαναν αιτήσεις και μετά αρνήθηκαν την υπογραφή τους. Το λέμε αυτό γιατί μπαίνοντας το 2011 τα ίδια άτομα μας πρότειναν συνεχώς να προχωρήσουμε σε εκλογές και να μην περιμένουμε την τακτική δικάσιμο όπως είχε ορίσει το Πρωτοδικείο και πως δεσμευόντουσαν να μην καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα. Μα ήταν δυνατόν να το πιστέψουμε; Σκοπός τους βέβαια δεν ήταν οι εκλογές αλλά να πέσουμε σε δεύτερο λάθος ώστε το Πρωτοδικείο να μας «ρίξει» από την διοίκηση. Αυτό ήθελαν (οι πονηρούληδες) αλλά είχαν γνώση οι φύλακες, δηλαδή η διοίκηση, γιατί όπως γνωρίζετε το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού εστί.

 

Οι εκλογές (πονηρούληδες) θα γίνουν όπως το προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος 2725/1999 σε όλες του τις διαστάσεις. Να είστε σίγουροι γι` αυτό.

 

Καλούμε λοιπόν αυτούς που μας έχουν δείξει εμπιστοσύνη (και τους ευχαριστούμε) αλλά κι αυτούς που για διαφόρους λόγους δεν γνώριζαν τη λειτουργία μας και κυρίως αυτούς που για προσωπικές αντιθέσεις είναι μακριά μας…

 

Να μας πλησιάσουν.

Να μας συζητήσουν.

Να μας προτείνουν.

Να μας συμβουλέψουν.

Να μας κάνουν κριτική.

Γιατί ουδείς αλάθητος.

 

Ο αθλητισμός σας χρειάζεται.

Το τζούντο σας χρειάζεται

Η ΕΛΛΑΔΑ σας χρειάζεται.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό

      Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Μαρκάκης Αναστάσιος      Παπαϊωάννου Χαράλαμπος

X