Ακόμη έξι χώρες δήλωσαν συμμετοχή στο «Ακρόπολις»

Ακόμη έξι χώρες θα έχουν εκπροσώπηση στο 3ο διεθνές τουρνουά «Ακρόπολις», το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο «Γαλανόπουλος» του Λουτρακίου. Πρόκειται για τις Σερβία, Ισπανία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Βραζιλία και Ολλανδία, οι οποίες θα αφιχθούν στη λουτρόπολη της Κορινθίας με περισσότερους από 70 αθλητές και αθλήτριες.

 

Μεταξύ αυτών, η Αντουανέτα Χένινκ από την Ολλανδία η οποία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U20 της Μπανγκόκ ήταν δεύτερη, η Ισπανίδα Μαρία Μπερναμπέου, που το 2006 στο Ευρωπαϊκό U20 του Ταλίν ήταν 3η, αλλά και την κάτοχο έξι εθνικών τίτλων στη «χώρα της τουλίπας» στην κατηγορία των -57 κιλών, Ντάνι Λιμπόσαν. Να σημειωθεί ότι η προτελευταία μετέχει στο Ακρόπολις για τρίτη σερί χρονιά. Το 2007 στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ ήταν πρώτη, ενώ το 2008 στο Λουτράκι κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

 

Μέχρι στιγμής, στο τουρνουά «Ακρόπολις» έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 14 χώρες με περισσότερους από 260 αθλητές και αθλήτριες. Το νούμερο αυτό έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά αφού αναμένονται οι συμμετοχές από ακόμη πέντε χώρες και συγκεκριμένα τις Ιταλία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Κροατία και Ρωσία.

X