Έβδομη η Μαυρίδου στο Ευρωπαϊκό U17

Η Αντωνία Μαυρίδου κατάφερε να ξεφύγει κάπως από την αγωνιστική μετριότητα που παρουσίασαν τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U17 που διεξήχθη στο Τέπλιτσε της Τσεχίας. Η τζουντόκα του ΑΟ Βικτώρια, με μία νίκη σε τρεις αγώνες, κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία των -48 κιλών (22 συμμετοχές), την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι εκπρόσωποί μας στη διοργάνωση έμεναν στα… χαμηλά!

 

Η Μαυρίδου, η οποία στο εφετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ξεκίνησε με το… δεξί μετά τη νίκη επί της Ντιλάρα Λοκμανχεκίμ από την Τουρκία, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ηττήθηκε στα προημιτελικά από την Ιταλίδα Οντέτε Τζιουφρίντα (σ.σ. λίγο αργότερα στέφθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης), ενώ στα ρεπεσάζ γνώρισε ακόμη μια ήττα από την Ρωσίδα Εβγκενία Ντεμίντσεβα.

 

Οι Μοσχοβής (-50κ.), Παναγιωτίδης (-55κ.), Καλανίδης (-60κ.), Πασχάλης (-66κ.), Αγγελίδης (-73κ.), Γκουρτζίεφ (-81κ.), Γωγούσης (-90κ.), Τσολάνη (-57κ.), Τελτσίδου (-63κ.) και Εδίρνελη (-70κ.), δεν μπόρεσαν να πετύχουν νίκη με αποτέλεσμα να αποκλειστούν πρόωρα.

 

Στη γενική κατάταξη, η Ιταλία στα κορίτσια και η Ρωσία στα αγόρια βρέθηκαν στην κορυφή. Η Ιταλία είχε 2 χρυσά και ισάριθμα χάλκινα μετάλλια, ενώ την ακολούθησε η Ρωσία με 1-1-2. Στα αγόρια η Ρωσία σάρωσε τα χρυσά μετάλλια, με συνολικά τέσσερα, ενώ είχε και ένα ασημένιο και δύο χάλκινα. Ακολούθησε το Αζερμπαϊτζάν με ένα χρυσό μετάλλιο και ένα χάλκινο.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X