Χωρίς Ηλία Ηλιάδη στο Ευρωπαϊκό της Τιφλίδας

Νέα παράταση παίρνει η επιστροφή του Ηλία Ηλιάδη στα διεθνή τατάμι. Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών που θα γίνει στη Γεωργία το τριήμερο 24-26 Απριλίου, αφού εξακολουθεί να νοιώθει ενοχλήσεις στον αυχένα και εδώ και κάποιες ημέρες ακολουθεί θεραπευτική αγωγή.

 

«Ο Ηλίας δεν θα μπορέσει να είναι παρών στο Ευρωπαϊκό της Γεωργίας.Οι ενοχλήσεις στον αυχένα δεν του επιτρέπουν να είναι στο κατάλληλο βαθμό ετοιμότητας για τη διοργάνωση της Τιφλίδας και πλέον θα ρίξει το βάρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ τον Αύγουστο. Ήδη ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, ώστε στο κορυφαίο ραντεβού του καλοκαιριού να είναι πανέτοιμος για να διεκδικήσει ένα μετάλλιο», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης.

 

Στην αποστολή για την Τιφλίδα θα βρίσκονται πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες και συγκεκριμένα οι Λαυρέντης Αλεξανίδης (-60κ.), Ταριέλ Ζιντιρίδης (-66κ.), Αλέξανδρος Τσοποζίδης (-73κ.), Διονύσης Ηλιάδης (-100κ.), Βασίλης Ηλιάδης (+100κ.), Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (-57κ.) και Δήμητρα Ανδρούτσου (-63κ.).

X