Χειρουργήθηκε ο Β. Ηλιάδης, πρόβλημα και η Μπουκουβάλα

Σε χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα, υποβλήθηκε ο Βασίλης Ηλιάδης. Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός τατάμι για διάστημα τριών μηνών, κάτι που σημαίνει ότι την επανεμφάνισή του στα διεθνή τατάμι θα την κάνει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπεν κατηγοριών το οποίο θα διεξαχθεί το Δεκέμβριο στην Ελλάδα.

 

“Στην ίδια επέμβαση είχε υποβληθεί και ο Διονύσης (Ηλιάδης) πριν από μερικούς μήνες, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά, όπως μας είπε τουλάχιστον ο γιατρός που έκανε την επέμβαση. Ο αγκώνας του είχε μαζέψει πολλά μικρά κομματάκια, τα οποία αφαιρέθηκαν. Παραπονιόταν συνεχώς τον τελευταίο καιρό για ενοχλήσεις στον αγκώνα και πλέον με την επέμβαση ευελπιστούμε ότι θα μπορέσει να δείξει ένα νέο αγωνιστικό πρόσωπο που θα τον βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει σε διεθνές επίπεδο”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Ηλιάδης.

 

Πρόβλημα τραυματισμού, από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, αντιμετώπισε και η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα. Η αθλήτρια του Πανελληνίου, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία όπου αποδείχθηκε ότι έχει τενοντίτιδα στο γόνατο αλλά και ερεθισμό στους αρθρικούς χόνδρους. Η χειρουργική επέμβαση στην παρούσα φάση δεν κρίθηκε υποχρεωτική και της συστήθηκε φαρμακευτική και θεραπευτική αγωγή.

 

“Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις, καταπόνησαν το γόνατό της. Ευτυχώς γλύτωσε τα χειρότερα, δηλαδή να οδηγηθεί στο χειρουργείο. Θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός τατάμι για κάποιο χρονικό διάστημα και γι` αυτό το λόγο πιθανότατα δεν θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά Ακρόπολις”, είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής των γυναικών, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος.

X