Χάνει το Ευρωπαϊκό U23 ο Ηλίας Ηλιάδης

Άτυχος για ακόμη μία φορά μέσα στη χρονιά, στάθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αυχένα και αφού πρώτα υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, του συστήθηκε από το ιατρικό τιμ, ξεκούραση έως το τέλος του μήνα Αυτό σημαίνει ότι θ` απουσιάσει από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από 21 έως 23 Νοεμβρίου, ωστόσο θα ταξιδέψει κανονικά στην Ιαπωνία για το πανίσχυρο διεθνές τουρνουά Jigoro Kano (μέσα Δεκεμβρίου).

 

«Εδώ και αρκετές ημέρες ένοιωθα ενοχλήσεις στην ωμοπλάτη. Υποβλήθηκα σε μαγνητική τομογραφία αλλά και σε ηλεκτρομυογράφημα, όπου έδειξε ότι η ζημιά δεν είναι στον ώμο αλλά στον αυχένα. Θα μείνω εκτός τατάμι για 10 ημέρες. Ελπίζω ότι θα είμαι σε θέση να προλάβω το Jigoro Kano στα μέσα Δεκεμβρίου», είπε ο Ηλίας Ηλιάδης.

 

Πλέον η αποστολή των ανδρών για το Ζάγκρεμπ μειώθηκε στους τέσσερις αθλητές και συγκεκριμένα στους Δημόκριτο Μανουσαρίδη (-60κ.), Νίκο Μουζενίδη (-66κ.), Δαυίδ Τσοκούρη (-73κ.) και Μιχαήλ Αλεξιάδη (+100κ.). Όσον αφορά στις γυναίκες, στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Βλαδίμηρου Παπαδόπουλου θα βρίσκονται οι Δήμητρα Ανδρούτσου (-63κ.) και Ελπίδα Ασλανίδου (-78κ.).

 

Στο Ζάγκρεμπ θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΕΟΤ και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EJU), Βαγγέλης Σουφλέρης, οι προπονητές των ανδρών, Γιώργος Βαζαγκασβίλι, Βλαδίμηρος Κυριακίδης αλλά και οι διεθνείς διαιτητές, Νίκος Χεκήμογλου και Κάκια Λυμπέρη.

X