Τρία μετάλλια για τον ΟΦ Τζούντο Μαγνησία στο Νις

Τρία μετάλλια, εκ των οποίων ένα χρυσό, καθώς και δύο πέμπτες θέσεις, ήταν ο απολογισμός για τους τζουντόκα του συλλόγου Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας, στο διεθνές τουρνουά παίδων-κορασίδων που διεξήχθη στο Νις με τη συμμετοχή 300 αθλητών και αθλητριών από εννέα χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Βουλγαρία, Βοσνία, Σλοβενία, Ουγγαρία, ΠΓΔΜ).

 

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελευθερία Κατσαντώνη, τα χάλκινα οι Μάρτιν Μουστακαλής και Ιάσωνας Φιλιππίδης, ενώ στην πέμπτη θέση κατετάγησαν οι Ευάγγελος Γανιάρης και Πασχάλης Κατσαντώνης.

 

«Οι εντυπώσεις που άφησαν τα παιδιά στο τουρνουά ήταν εξαιρετικές. Αποσπάσαμε κολακευτικά σχόλια απ` όλους τους συμμετέχοντες. Πρόκειται για 12χρονα παιδιά, που εκτός από καλοί αθλητές, είναι και εξαιρετικοί μαθητές. Σε αυτά τα παιδιά και σε τόσα άλλα που γυμνάζονται στους συλλόγους ανά την Ελλάδα, στηρίζεται το μέλλον του ελληνικού τζούντο και γι` αυτόν ακριβώς το λόγο προσπαθούμε να βάλουμε όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις δουλεύοντας μεθοδικά», είπε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης.

X