Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης «Κένταυρος» δίπλα στην ΕΟΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟ Τζούντο, ευχαριστεί θερμά το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Κένταυρος, για την συμβολή του στην επιτυχημένη διοργάνωση των πανελληνίων πρωταθλημάτων παίδων-κορασίδων Α` και εφήβων-νεανίδων που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου. Το ιατρικό τιμ που βρισκόταν στο χώρο -μαζί με το ασθενοφόρο του «Κένταυρος»- πρόσφερε με ιδιαίτερο ζήλο τις υπηρεσίες του όταν προέκυψε ανάγκη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπιστούν άμεσα, τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο κ. Γιάννης Καφενταράκης, ως υπεύθυνος του Κέντρου, στάθηκε δίπλα μας καθ` όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και σαφώς του αναλογεί μερίδιο της επιτυχίας, όσον αφορά την άψογη διοργάνωση των δύο πρωταθλημάτων που έγιναν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

 

——————————————————————— 

 

Το κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 7 χρόνια αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας καταξιωμένων ιατρών και επιχειρηματιών μετόχων με ενδιαφέρον στην υγεία που παρά την αρνητική οικονομική συγκυρία συνεχίζουν να επενδύουν στην περιοχή που ζουν.

 

Στόχος του Κέντρου είναι η παροχή υπηρεσιών αποκατάστασης υψηλών προδιαγραφών, σε ασθενείς που έχουν ολοκληρώσει τη νοσοκομειακή τους θεραπεία, για μια πλειάδα παθήσεων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην σφαιρική αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς με απώτερο σκοπό την αποθεραπεία του και τη σταδιακή κοινωνική και επαγγελματική του επανένταξη. Είναι το πλέον σύγχρονο από πλευράς ιατρικού εξοπλισμού και ιατρικού δυναμικού στην αποκατάσταση, παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ανοικτής και κλειστής αποθεραπείας και αποκατάστασης.

 

Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εκφράζει τη φιλοσοφία των μετόχων για παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης, εφαρμόζοντας τη σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Το κέντρο έχει συμβληθεί με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία και μπορεί να δέχεται ασθενείς από κάθε σημείο της χώρας.

 

Τα στοιχεία του Κέντρου:

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ – Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης

Απόλλωνος 94, Νέα Δημητριάδα, Βόλος

Τ.Κ.: 38221, Τηλ: 24210 78460-70, Fax: 24210 46776

Site: www.kentavros.com.gr

X