ΤΙΦΛΙΔΑ 2009: Η Ανδρούτσου έχασε από τη Ζόλνιρ

Στα -63 κιλά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Τιφλίδας, η πιο νεαρή σε ηλικία αθλήτρια της κατηγορίας, η Δήμητρα Ανδρούτσου, δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να υποκλιθεί στην ανωτερότητα και την εμπειρία της «χάλκινης» Ολυμπιονίκη της Αθήνας, της Ούρσκα Ζόλνιρ από την Σλοβενία. Η τζουντόκα του Νικηφόρου Ανατολής Ιωαννίνων, έδειξε να μην πιστεύει στις δυνατότητές της και έχασε με Ippon μετά από Osaekomi (2:45 πριν το τέλος) και ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί Yuko.

 

«Ήταν η πρώτη μου φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών και πραγματικά ήταν μια πολύ σπουδαία εμπειρία. Η Ζόλνιρ ήταν πιο έμπειρη και μου ήταν πολύ δύσκολο να την αντιμετωπίσω. Όμως από την παρουσία μου στην Τιφλίδα πήρα πολλά πράγματα, τα οποία θεωρώ ότι θα με βοηθήσουν στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχω μέσα στη χρονιά, με κυριότερη εξ αυτών, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 που θα γίνει τον Οκτώβριο στην Ελλάδα», είπε η Ανδρούτσου μετά το τέλος του αγώνα.

 

Να θυμίσουμε ότι η Ζόλνιρ ήταν αυτή που «έκοψε» το δρόμο της Ιουλιέτας Μπουκουβάλα προς τo Πεκίνο, αφού είχαν βρεθεί αντίπαλες στο «μικρό» τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Λισαβόνας, τον περασμένο Απρίλιο.

X