Τις υποψηφιότητες για τη θέση του ΓΓ ζητάει η IJF

Tις υποψηφιότητες για τη θέση του Γενικού Γραμματέα, του Ταμία και του Διευθυντή Εκπαίδευσης και Προπονητικής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τζούντο (IJF), ενόψει του Κογκρέσου που θα διεξαχθεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2007 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, ζητάει με επιστολή του προς τις εθνικές ομοσπονδίες, ο Χεντί Ντουίμπ.

 

Ο νυν ΓΓ της EJU, καλεί επίσης τις εθνικές ομοσπονδίες να υποβάλουν τις προτάσεις τους αλλά και τις υποψηφιότητές τους για το 27ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2011 και το 15ο Παγκόσμιο Εφηβικό Πρωτάθλημα 2010. Σύμφωνα με την επιστολή, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν κατατεθεί έως τις 10 Απριλίου 2007, δηλαδή πέντε μήνες πριν από το Κογκρέσο, το οποίο ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών.

 

Η επιστολή Nτουίμπ, έρχεται λίγα 24ωρα μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσαν οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες κατά της ηγεσίας της IJF, στην οποία πρωτοστατεί η ΕΟ Τζούντο. Το ζητούμενο σύμφωνα με την πρόταση μομφής, είναι η άμεση διενέργεια εκλογών, προτείνοντας παράλληλα υποψήφιο για τη θέση του προεδρικού θώκου, τον νυν πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μάριους Βίζερ.

X