Την Κυριακή 26 Απριλίου το τουρνουά του Αετού Καυκάσου

Ο ΑΣ Αετός Καυκάσου και ο Δήμος Ζωγράφου, σε συνεργασία με την ΕΟ Τζούντο, διοργανώνει τουρνουά την Κυριακή 26 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Ζωγράφου. Το τουρνουά αφορά κατηγορίες juniors A` και Β`, παίδων-κορασίδων Α` και Β`, εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-νέων γυναικών καθώς και ανδρών-γυναικών.

 

«Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνουμε τουρνουά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συμμετοχή θα είναι μεγάλη. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία γίνεται σε συνεργασία τόσο με το Δήμο Ζωγράφου όσο και με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γκότσα Μπεράντζε, ο οποίος θέλοντας να δώσει επιπλέον κίνητρα στους συμμετέχοντες ανακοίνωσε τη συμφωνία με κέντρο αισθητικής μαλλιών, το οποίο θα προσφέρει στον πρώτο κάθε κατηγορίας στους άνδρες, περιποίηση για έναν ολόκληρο χρόνο.

 

«Σε συνεργασία με το κέντρο αισθητικής μαλλιών του παλιού πρωταθλητή της πάλης, Βαλέριου Κογκουασβίλι, που εδρεύει στην Ομόνοια, στην οδό Βηλαρά 5, θεσμοθετήσαμε έπαθλο για τους επτά νικητές στην κατηγορία των ανδρών. Οι νικητές για ένα χρόνο θα μπορούν να έχουν περιποίηση μαλλιών, ακόμη και κάθε εβδομάδα αν το επιθυμούν. Πήραμε αυτήν την πρωτοβουλία θέλοντας να δώσουμε κάποια έξτρα κίνητρα όχι μόνο στους αθλητές και τους συλλόγους αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να προβληθούν σε ένα τουρνουά με μαζική συμμετοχή, όπως είναι αυτό που θα διοργανώσουμε την Κυριακή», είπε ο κ. Μπεράντζε.

 

Να σημειωθεί ότι απονομές στους νικητές και τις νικήτριες του τουρνουά, θα κάνουν μεταξύ άλλων ο Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών, Κάχι Καχιασβίλι.

 

Οι προκηρύξεις σε .pdf

Juniors A` & Β`

Παίδων-Κορασίδων Α` & Β`, Εφήβων-Νεανίδων, Ν. Ανδρών-Ν. Γυναικών, Ανδρών-Γυναικών

 

X