Την Κυριακή το 1ο Παμπελοποννησιακό Τουρνουά στην Πάτρα

Με τη συμμετοχή 180 αθλητών και αθλητριών από συλλόγους της Πελοποννήσου, διεξάγεται την Κυριακή 14 Ιουνίου, στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Τόφαλος» στην Πάτρα, το 1ο Παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα.

 

«Η ανάπτυξη ενός αθλήματος περνάει μέσα από τους αγώνες κι αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί το 1ο Παμπελοποννησιακό Πρωτάθλημα που θα γίνει την Κυριακή στην Πάτρα. Η περιοχή της Πελοποννήσου έχει μεγάλη παράδοση στα αθλήματα μονομαχίας και για να μπορέσουμε να τη συνεχίσουμε θεωρούμε υποχρέωσή μας την καθιέρωση τουρνουά, όπως είναι το μεθαυριανό, το οποίο να αφορά αποκλειστικά σε αθλητές της περιοχής. Θεωρούμε βέβαιη την επιτυχία του τουρνουά, το οποίο αποτελεί προάγγελο της κορυφαίας αγωνιστικής εκδήλωσης του προσεχούς Δεκεμβρίου που θα γίνει στην Πελοπόννησο και δεν είναι άλλη από την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών. Το Παμπελοποννησιακό πρωτάθλημα θα συμπεριλαμβάνεται ανελλιπώς στο καλαντάρι της ΕΟ Τζούντο από εδώ και στο εξής, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει, το τουρνουά κάθε χρόνο θα μεταφέρεται στην έδρα των σωματείων που θα συμμετέχουν, ώστε να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ενδιαφέρον και φυσικά προβολή στους νέους της περιοχής. Τα παιδιά αποτελούν το μέλλον του αθλήματος και η ΕΟΤ εδώ και χρόνια δουλεύει συστηματικά πάνω στον τομέα της ανάπτυξης», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΕΟ Τζούντο και πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Νοτίου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Ρηγόπουλος.

 

Να θυμίσουμε ότι το τουρνουά που διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Νοτίου Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, αφορά όλες τις κατηγορίες και συγκεκριμένα Juniors A` & B`, Παίδων-Κορασίδων Α` & Β`, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών. Οι αγώνες θ` αρχίσουν στις 10:30 και θα ολοκληρωθούν περίπου στις 16:00.

X