Στο Σάο Πάουλο η ελληνική ομάδα εν όψει Παγκοσμίου

Αναχώρησε σήμερα για το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, η ελληνική ομάδα, η οποία έως τις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθεί στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 13 έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

 

Την ελληνική ομάδα, αποτελούν οι Ηλίας Ηλιάδης (-90κ.), Λαυρέντης Αλεξανίδης (-60κ.), Θεόδωρος Μασμανίδης (-81κ.), Διονύσης Ηλιάδης (-100κ.), Βασίλης Ηλιάδης (+100κ.), Ταριέλ Ζιντιρίδης (-66κ.), Άρης Κοτανίδης (-73κ.) και η Μαρία Καραγιαννοπούλου (-48κ.). Όσον αφορά το ένατο μέλος της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τη Δήμητρα Ανδρούτσου (-63κ.), θα μεταβεί απευθείας στο Ρίο στις 11 Σεπτεμβρίου.

 

«Ο χρόνος προσαρμογής είναι αρκετός και θα προσπαθήσουμε να τον εκμεταλλευτούμε. Στο Σάο Πάουλο θα βάλουμε το τελευταίο λιθαράκι ώστε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Στο Ρίο θα συμμετάσχει η καλύτερη δυνατή ομάδα, η οποία και συγκεντρώνει πολλές ελπίδες διάκρισης. Δεν θέλω να μιλήσω για μετάλλιο, αφού πιστεύω ότι βασικότερο ρόλο παίζουν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Όπως συμβαίνει σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, σημαντικό ρόλο θα παίξει η διαιτησία αλλά και η κλήρωση», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης.

X