Στους επικρατέστερους του ΠΣΑΤ οι Ηλ. Ηλιάδης και Μπουκουβάλα

Ο Ηλίας Ηλιάδης και η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα βρίσκονται μεταξύ των τριών επικρατέστερων για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή και αθλήτριας για το 2010, στη ψηφοφορία που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).

 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Τόκιο, στη «μάχη» για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς έχει αντιπάλους τους πρωταθλητές της γυμναστικής, Λευτέρη Κοσμίδη και Βλάση Μάρα, ενώ αντίστοιχα στις γυναίκες τον τίτλο, εκτός της Μπουκουβάλα, διεκδικούν η Βάσω Μιλούση (γυμναστική) και Αλεξάνδρα Τσιάβου (Κωπηλασία).

 

Στην 21η θέση στους άνδρες βρέθηκε ο πρωταθλητής Ευρώπης στους U20, Γιώργος Αζωίδης με 26 ψήφους, ενώ η εθνική ομάδα βρέθηκε στην 19η θέση με 37 ψήφους με αφορμή την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στη γενική κατάταξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Όσον αφορά στους προπονητές, ο Νίκος Ηλιάδης βρέθηκε στην 10η θέση με 161 ψήφους, ενώ ο Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος στην 23η με 38 ψήφους.

 

Στην εφετινή ψηφοφορία για τους κορυφαίους της χρονιάς, πήραν μέρος 472 Αθλητικοί Συντάκτες και τα αποτελέσματα για τους τρεις πρώτους ανά κατηγορία, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της κορυφαίας εκδήλωσης “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΣΑΤ 2010”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου (18:00) στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και θα μεταδοθεί απ` ευθείας από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X