Στις 16 Μαΐου το διεθνές τουρνουά του «Ολυμπιονίκη»

Ο ΑΣ «Ολυμπιονίκης» Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και το Δήμο Αγ. Ι. Ρέντη, διοργανώνει διεθνές τουρνουά τζούντο στις 16 Μαΐου 2009 για τις κατηγορίες juniors A`-Β`, παίδων-κορασίδων Α`-Β` και εφήβων-νεανίδων Β`.

 

«Το τουρνουά αυτό, όπως και τα υπόλοιπα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής σε όλη την Ελλάδα, αποσκοπεί στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Αποτελεί τεράστιο κέρδος για το τζούντο και για όλους όσοι ασχολούνται με το ευγενικό άθλημα, το γεγονός ότι σχεδόν κάθε εβδομάδα, ένας αθλητής, έχει την ευκαιρία να λάβει μέρος σε κάποιον αγώνα. Θα είναι ευχής έργον, αν από την επόμενη χρονιά, τα τουρνουά αυτά διπλασιαστούν ή ακόμη και να τριπλασιαστούν. Μοχλός ανάπτυξης είναι τα τουρνουά και αυτό πλέον το έχουν κατανοήσει όλοι», είπε η πρόεδρος του Ολυμπιονίκη, Νίνα Ηλιάδου.

 

Και κατέληξε: «Για τον Ολυμπιονίκη, αυτή είναι η πρώτη προσπάθεια να διοργανώσει ένα διεθνές τουρνουά. Περιμένουμε ότι η συμμετοχή θα είναι αντίστοιχη με αυτή που είχαν και τα υπόλοιπα τουρνουά, δηλαδή περίπου στους 300-400 αθλητές και αθλήτριες. Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν t-shirts, προσφορά του συλλόγου μας. Αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε τόσο το Δήμο Αγίου Ιωάννη Ρέντη όσο και την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ».

 

Η προκήρυξη σε .pdf

 

Το website του συλλόγου: www.olimpionikis.gr

 

X