Στη μνήμη της Αικατερίνης Μίχα το τουρνουά του ΓΣ Ηλιούπολης

Στη μνήμη της αδικοχαμένης Αικατερίνης Μίχα, είναι αφιερωμένο και το 2ο τουρνουά τζούντο που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης, το Σάββατο 25 Απριλίου, σε αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η Αικατερίνη Μίχα, έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητικό ατύχημα, πριν από τέσσερα χρόνια, την ημέρα ακριβώς που συμπλήρωνε τα 18 της χρόνια.

 

«Με το τουρνουά αυτό, θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη μιας κοπέλας που αποτέλεσε υπόδειγμα για το Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης. Δεν θα τη ξεχάσουμε ποτέ», τόνισε ο έφορος του συλλόγου, Νίκος Λεμονής, ενώ αναφερόμενος καθαρά στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά είπε:

 

«Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνουμε το τουρνουά, για το οποίο βασική μας επιδίωξη θα είναι τα επόμενα χρόνια να γίνει διεθνές. Όπως πέρυσι έτσι και εφέτος θα προσπαθήσουμε να το οργανώσουμε όσο το δυνατόν πιο καλά, αφού τα τουρνουά αυτά λειτουργούν ως πιλότος για τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε οι αγώνες να γίνουν μέσα σε αθλητικό πνεύμα, να χειροκροτούμε τα παιδιά και στη νίκη και στην ήττα και πάνω απ` όλα να τα αγκαλιάζουμε αφού μερικές φορές και μόνο η προσπάθεια αρκεί», τόνισε ο κ. Λεμονής, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι ο πρώτος σύλλογος στη γενική κατάταξη θα λάβει δωροεπιταγή 500 ευρώ από το χορηγό του ΓΣ Ηλιούπολης, την εισαγωγική εταιρεία ειδών Υγιεινής, Αθανάσιος Μανέτας, ενώ ο δεύτερος θα λάβει αντίστοιχα δωροεπιταγή 200 ευρώ.

 

«Θέλουμε να δώσουμε ένα κίνητρο στους συλλόγους και πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία μας για δωροεπιταγές στους πρώτους δύο συλλόγους, θα δώσει μια νέα δυναμική στο τουρνουά», κατέληξε ο κ. Λεμονής.

 

Να θυμίσουμε ότι το τουρνουά αφορά τις κατηγορίες juniors Α & Β`, παίδων κορασίδων Α-Β`, εφήβων-νεανίδων Β` καθώς και νέων-νεανίδων Α`.

 

Η προκήρυξη σε .pdf

 

Σχετικά links: www.manetas.net

X