Στην προπόνηση του «Ολυμπιονίκη» ο Ηλίας Ηλιάδης

Το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιονίκη Αγίου Ιωάννη Ρέντη έδωσε ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο Ολυμπιονίκης της Αθήνας, βρέθηκε κοντά στα παιδιά του συλλόγου, με τα οποία συνομίλησε επί αρκετή ώρα, τους έδειξε κάποια από τα μυστικά του τζούντο, ενώ φωτογραφήθηκε τόσο μαζί τους, όσο και με τους γονείς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο της προπόνησης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

 

«Λυπάμαι που τέτοιες στιγμές, δεν μπορούμε να τις ζούμε πιο συχνά, αλλά λόγω των υποχρεώσεων που έχω στην εθνική ομάδα, ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος. Ωστόσο, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να ξεκλέβω κάποιες στιγμές και να κάνουμε προπόνηση μαζί. Να ξέρετε ότι ο Ολυμπιονίκης Αγίου Ιωάννη Ρέντη, στηρίζετε σε εσάς, τους αυριανούς πρωταθλητές και γιατί όχι Ολυμπιονίκες», ήταν μερικά μόνο από τα όσα είπε στους μικρούς τζουντόκα, ο Ηλίας Ηλιάδης.

 

Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, μαζί με την αδελφή του Ειρήνη, ήταν οι εμπνευστές της ιδέας για τη δημιουργία σχολής τζούντο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με τον σύλλογο να παίρνει «σάρκα και οστά», το 2004.

X