Στην Οσάκα ο ΓΣ Ηρακλής (Δελτίο Τύπου)

Στην Οσάκα για προπονητικό καμπ και διεθνές τουρνουά θα βρεθεί από τις 24 Μαρτίου η ομάδα του ΓΣ Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Η αποστολή του «γηραιού» αποτελείται από 42 αθλητές και συνοδούς και μάλιστα για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει 10 αθλητές της παιδικής ομάδας (από 4 έως 14 ετών).

 

Το δελτίο Τύπου του ΓΣ Ηρακλής:

«Η ομάδα τζούντο του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ θα επισκεφτεί για τρίτη φορά την κοιτίδα του αθλήματος Ιαπωνία. Πιο συγκεκριμένα η αποστολή θα αναχωρήσει στις 24/3/2010 για την Osaka όπου θα συμμετάσχει σε προπονητικά camp και στη συνέχεια σε διεθνές τουρνουά.

 

Η πολυμελής αποστολή του Συλλόγου μας θα αποτελείται από 42 άτομα αθλητές και συνοδούς. Μάλιστα για πρώτη φορά θα περιλαμβάνει 10 αθλητές της παιδικής ομάδας (από 4 έως 14 ετών) οι οποίοι θα έχουν μοναδική εμπειρία με την συμμετοχή τους σε αγώνες με παιδιά της ηλικίας τους, που θα διεξαχθούν στις 4/4/2010 με φόντο το σύμβολο της πόλης της Osaka, τον Πύργο της. Αλλωστε το τμήμα τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ έκανε την υπέρβασή του και αδελφοποιήθηκε αρχικά με το Judo Club Daishin και στη συνέχεια με την διεθνή οργάνωση Judo “Kiwi” Osaka.

 

Για τον λόγο αυτό την Κυριακή 21/3/2010 και ώρα 11.45 διοργανώνεται στο «Ιβανώφειο» γυμναστήριο εκδήλωση αποχαιρετισμού της αποστολής, στην οποία ο προπονητής του τμήματος και αρχηγός της αποστολής Αυγερινός Μαϊστρέλλης, θα λάβει σημαία του ιστορικού μας Συλλόγου προκειμένου να την παραδώσει στην Οργανωτική Επιτροπή του διεθνούς τουρνουά μετά τη λήξη των αγώνων.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής (έναρξη 11.45)

– Παρουσίαση του μοντέλου προπόνησης του τμήματος τζούντο του ΗΡΑΚΛΗ

– Ομιλίες – Χαιρετισμοί

– Παράδοση της σημαίας στον αρχηγό της αποστολής

– Κλείσιμο της εκδήλωσης

Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ»

X