Στην Αγιά το πανελλήνιο εφήβων-νεανίδων (15-16/3)

Η Λάρισα και συγκεκριμένα ο Δήμος Αγιάς θα φιλοξενήσει την πρώτη εφετινή εσωτερική διοργάνωση της ΕΟ Τζούντο. Συγκεκριμένα, το διήμερο 15-16 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο της Αγιάς, θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, στο οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες.

 

«Ένας από τους ομορφότερους Δήμους της Ελλάδας, που βρίσκεται στις παρυφές του Κισσάβου, ο Δήμος Αγιάς, θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση της νέας γενιάς του ελληνικού τζούντο. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγό, τον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Κουτσιαντά, ο οποίος έχει ενεργοποιήσει ολόκληρη την τοπική κοινωνία προκειμένου η διοργάνωση να τύχει της δέουσας προσοχής», είπε ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος και Α` Αντιπρόεδρος της ΕΟΤ, Γιώργος Στουκογεώργος.

 

«Η Λάρισα αλλά και γενικότερα η Κεντρική Ελλάδα καλλιεργεί το τζούντο εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες προέρχονται από το συγκεκριμένο γεωγραφικό διαμέρισμα. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι στη Λάρισα, το τζούντο, από πλευράς μαζικότητας αθλητών και αθλητριών, είναι από τα πρώτα αθλήματα», κατέληξε ο κ. Στουκογεώργος.

X