Ρομάν Μουστόπουλος: «Mου έλειπε πολύ ένα τέτοιο μετάλλιο»

“Μου έλειπε πολύ ένα τέτοιο μετάλλιο, είμαι πολύ χαρούμενος”…Ο Ρομάν Μουστόπουλος λίγο μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου, φανερά συγκινημένος μίλησε για τη μεγάλη του κατάκτηση στο επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρωταθλητή Ευρώπης:  “Είχα κάνει πολύ καλή προετοιμασία και με τη βοήθεια του προπονητή μου Νίκου Ηλιάδη, μπόρεσα κι έφτασα σ΄αυτό το υψηλό επίπεδο. Δεν είχα στη συλλογή μου ένα τέτοιο μετάλλιο σε ευρωπαικό πρωτάθλημα U21 και το επιθυμούσα πάρα πολύ. Το μετάλλιο ήρθε μετά από πολλούς κόπους και είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων. ‘Ενιωθα δυνατός και έτοιμος για μια μεγάλη εμφάνιση και τώρα βάζω νέους στόχους, με πρώτο το παγκόσμιο πρωτάθλημα που είναι σε ένα μήνα. Στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνου ένιωθα συγκινημένος και υπερήφανος και θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο σε όσους με βοήθησαν αλλά και σε όλους τους Ελληνες. Σε ό,τι αφορά τους ξένους, αποδείξαμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε μεγάλη δύναμη, που κυριαρχεί στο χώρο του τζούντο.” 

(*) Ο Αλέξης Ντανατσίδης, τραυματίστηκε στο γόνατο, στον αγώνα του με τον ‘Αγγλο αντίπαλό του και θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

X