Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μουστόπουλος, 5η η ομάδα του Ηλία Ηλιάδη

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μουστόπουλος, 5η η ομάδα του Ηλία Ηλιάδη

Πρωταθλητής Ευρώπης με την SAGAREDJO FF SUPERSTARS από την Γεωργία στέφθηκε ο Ρομάν Μουστόπουλος. Στο Golden League του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος συλλόγων που φιλοξενήθηκε στο Γκρόζνι της Ρωσίας, ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου σημείωσε δύο νίκες σε τρεις αγώνες και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με την ομάδα της Γεωργίας. Την ίδια στιγμή, η γερμανική TSV ABENSBERG του Ηλία Ηλιάδη, περιορίστηκε στην 5η θέση της τελικής κατάταξης, με τον δις Ολυμπιονίκη να συμμετέχει μόνο σε έναν αγώνα.

Ο Μουστόπουλος (-81κ.), νίκησε με Ippon τόσο τον Ντονιμίκ Ρέσελ όσο και τον Μουράτ Καμπατσίροφ, ενώ ηττήθηκε από τον Ανρί Εγκουτίντζε. Ο Ηλιάδης (+90κ.), στον πρώτο του αγώνα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ηττήθηκε από τον Λεβάνι Ματιασβίλι στις παρατηρήσεις.

Η SAGAREDJO FF SUPERSTARS στον τελικό νίκησε 3-2 την YAWARA NEVA, με τον Μουστόπουλο να σημειώνει την μία από τις τρεις νίκες της ομάδας του. Όσον αφορά στην TSV ABENSBERG, στον τελικό των ρεπεσάζ ηττήθηκε 4-1 από την FIGHTER TBILISI, με τον έτερο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου να μην έχει συμμετοχή.

Η τελική κατάταξη:
1. SAGAREDJO FF SUPERSTARS (Γεωργία)
2. YAWARA NEVA (Ρωσία)
3. SPORTING CP LISBON (Πορτογαλία)
3. FIGHTER TBILISI (Γεωργία)

X