Παρουσία του προέδρου της ΕΟΤ η γιορτή του ΕΟΣ Αχαρνών

Παρουσία του προέδρου της ΕΟ Τζούντο, Βαγγέλη Σουφλέρη, διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο «Νώντας Νίκας», η βράβευση των αθλητών του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών, που διακρίθηκαν στα αγωνίσματά τους, την περίοδο 2006-07.

 

«Έμεινα έκπληκτος από τη δυναμική του συλλόγου. Εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και συνθήκες που θα ζήλευαν πάρα πολλοί σύλλογοι. Το τζούντο μάλιστα, έχει αποκτήσει τέτοια δυναμική μέσα στις τάξεις του ΕΟΣ Αχαρνών που τείνει να επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα αθλήματα. Είναι μια νέα κυψέλη ταλέντων, η οποία στο μέλλον θα είναι σε θέση να αναδείξει παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες. Το γεγονός μάλιστα ότι οι αθλητές του τζούντο δουλεύουν με έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι σύντομα ο ΕΟΣ Αχαρνών θα είναι σε θέση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία στους διοικούντες του συλλόγου και να ξέρουν ότι η ΕΟ Τζούντο θα είναι συνεχώς στο πλευρό τους, αφού τέτοιες προσπάθειες είναι αξιοθαύμαστες», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Βαγγέλης Σουφλέρης.

 

Την εκδήλωση, τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο βουλευτής της Ν.Δ, Θανάσης Κατσιγιάννης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Ντίνος Βρεττός και Ηλίας Παπαηλίας, ο δήμαρχος Αχαρνών, Παναγιώτης Φωτιάδης, ο αντιδήμαρχος Κώστας Κούτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κασσαβός και Γιώργος Λέκκας, η αναπληρωτής του προϊσταμένου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μαρία Καραδούκα καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟ Ποδηλασίας, Γιώργος Ροδούσης. Χαιρετιστήριες επιστολές έστειλαν η Βουλευτής, Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης, Δημήτρης Γεωργούλης.

X