Ο Β. Σουφλέρης στον ARRENA RADIO 89,2 για το WOMAN SHOW

Στο «The Woman Show 2008», το οποίο από μεθαύριο Παρασκευή, έως και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Βαγγέλης Σουφλέρης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ARRENA RADIO 89,2 και στην εκπομπή “ΣΤΟ ΓΑΜΑ”… ME TON ΓΑΜΑ ΣΕΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΑ ΜΑΝΤΑΙΟ…

 

«Επιλέξαμε μια εκδήλωση που αφορά αποκλειστικά τη γυναίκα, για να δείξουμε ότι το τζούντο δεν είναι απλώς ένα άθλημα, αλλά είναι τρόπος ζωής. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη γυναίκα και το παιδί, τόσο στον τομέα της γυμναστικής όσο και στον τομέα της αυτοάμυνας. Εκτός των άλλων βοηθάει σε σημαντικό βαθμό και στο πρόβλημα της οστεοπόρωσης, αφού όπως έχει αποδειχθεί από επιστημονικές έρευνες που έχουν γίνει στην Ιαπωνία, οι ελαφριάς μορφής πτώσεις στο τατάμι βοηθούν στη νόσο των οστών».

 

«Στο περίπτερο που θα στήσει η ομοσπονδία στο χώρο, θα υπάρχουν επιδείξεις από μικρά παιδιά, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τις χιλιάδες γυναίκες που θα είναι παρούσες, σχετικά με το τζούντο και τις ευεργετικές ιδιότητές του, ενώ υπάρχουν και δύο χάπενινγκ, την Παρασκευή και το Σάββατο, που θεωρώ ότι θα κλέψουν την παράσταση».

 

«Η πρωτοβουλία της ομοσπονδίας να συμμετάσχει ενεργά σε ένα τέτοιο σόου, είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη. Είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και τα ελληνικά αθλητικό δρώμενα, ενώ γίνεται και σε μία εποχή, όπου στην Αθήνα θα βρεθούν για το Κογκρέσο, τόσο ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όσο και ο ομόλογός του της Ευρωπαϊκής».

 

«Το τζούντο είναι άθλημα ψυχής και δρόμος ζωής για ανθρώπους κάθε ηλικίας, κι αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε στους χιλιάδες επισκέπτες που επί τρεις ημέρες θα βρεθούν στο ΣΕΦ για τη σπουδαία αυτή εκδήλωση».

X