Νίκος Ηλιάδης: «Ο Ηλίας υπερέβαλε εαυτόν…»

Η θριαμβευτική πορεία του Ηλία Ηλιάδη προς τον τελικό και το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Super A του Αμβούργου, είχε πολλά εμπόδια. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, από το πρωί βρισκόταν σε εμπύρετη κατάσταση, ενώ ο πόνος στη μέση που τον ταλαιπωρούσε πριν ακόμη αφιχθεί στη Γερμανία δεν έλεγε να περάσει. Μάλιστα όπως λέει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Ηλιάδης, αμέσως μετά τον τελικό ουσιαστικά «κατέρρευσε» αφού ο πόνος στη μέση ήταν αφόρητος.

 

 

«Ο Ηλίας αγωνίστηκε με πυρετό και με έντονους πόνους στη μέση και γι` αυτό θεωρώ ότι η πρωτιά στο Αμβούργο είναι τεράστιας σημασίας. Δεν είναι υπερβολή να πω ότι με το τέλος του αγώνα με τον Γερμανό, ουσιαστικά κατέρρευσε. Νοιώθει έντονους πόνους στη μέση και από αύριο κιόλας θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή για να μπορέσει να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Σήμερα υπερέβαλε εαυτόν όμως πρέπει να είναι δυνατός για τη δύσκολη συνέχεια», είπε ο ομοσπονδιακό τεχνικός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην υπόλοιπη ομάδα.

 

 

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Είδα τον Ρεβάζι Ζιντιρίδη να κάνει τέσσερις αγώνες μετά τον τραυματισμό του στο χέρι και τον Πάβελ Ντάνκο να παλεύει όπως ποτέ ξανά στ παρελθόν. Και οι δύο τους θα μπορούσαν να φτάσουν πιο ψηλά, αν δεν είχαμε κάποια άσχημα σφυρίγματα από πλευράς διαιτησίας. Άσχημη αντιμετώπιση είχε και ο Θεόδωρος Μασμανίδης με αντίπαλο τον Γερμανό, αφού το sido που δέχθηκε, ουσιαστικά ήταν δώρο της διαιτησίας προς τους οικοδεσπότες», κατέληξε o Νίκος Ηλιάδης.

X