«Μάχη με το χρόνο» δίνει η Μπουκουβάλα

Στην 16η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης με 18 βαθμούς, ανέβηκε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, δύο… στροφές πριν την πέσιμο της καρό σημαίας στην ευρωπαϊκή κατάταξη της EJU. Η τζουντόκα του Πανελληνίου, το Σάββατο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Super A του Αμβούργου υποχρεώθηκε στις δύο κρισιμότερες αναμετρήσεις της ν` αγωνιστεί με… μισό πόδι, αφού στο ματς με την Αυστριακή Χέιλ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο. Πλέον, η Μπουκουβάλα, με τη βοήθεια του ομοσπονδιακού τεχνικού των γυναικών, Βλαδίμηρου Παπαδόπουλου αλλά και του ιατρικού τιμ, προσπαθούν να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο ώστε η πρωταθλήτριά μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βαρσοβίας να παρουσιαστεί υγιής και όσο το δυνατόν πιο δυνατή…

 

«Το ευχάριστο είναι ότι ο τραυματισμένος της αστράγαλος δεν έχει μελανιάσει, κάτι που μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι θα μπορέσει να είναι παρούσα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Πολωνίας», είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής των γυναικών, ο οποίος εκτιμάει ότι εφόσον δεν υπήρχε ο τραυματισμός της τότε επί γερμανικού εδάφους θα είχε φτάσει μέχρι το χρυσό μετάλλιο.

 

«Η Ιουλιέτα, αγώνα με αγώνα, ανεβαίνει αγωνιστικά. Στη Βουλγαρία θα μπορούσε να είχε πάει πολύ ψηλά, αν στον αγώνα με τη Ρωσίδα δεν είχαμε τόσο κακή διαιτησία. Τώρα, καλούμαστε να παλέψουμε με το χρόνο προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας. Ο τραυματισμός τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μας αγχώνει, αφού ο χρόνος μας πιέζει αφόρητα. Υπάρχουν δύο διοργανώσεις, όπου αναζητούμε τουλάχιστον μια παρουσία σε τελικό και μία καλή κατάταξη. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να ταξιδέψουμε στο Πεκίνο. Η Ιουλιέτα διαθέτει πείσμα και αυτό πιστεύω ότι θα το βγάλει στο τατάμι στις διοργανώσεις που απομένουν», κατέληξε ο Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος.

X