Θωμάς Ηλιάδης: «Ζητάω συγγνώμη…»

Δήλωση για τα όσα διαδραματίστηκαν το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης κατά τη διάρκεια του πανελλήνιου πρωταθλήματος νέων ανδρών και νέων γυναικών, έκανε σήμερα ο Θωμάς Ηλιάδης στο επίσημο site της ΕΟ Τζούντο.

 

«Ζητάω συγγνώμη από όλους. Ήταν μια κακή στιγμή, την οποία σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θυμάμαι. Ξέρω ότι πλήγωσα το κύρος του αθλήματος και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο άσχημα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συνάδελφους διαιτητές με τους οποίους μίλησα αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Η συμπεριφορά μου φυσικά δεν ήταν η πρέπουσα και γι` αυτό είμαι έτοιμος να δεχθώ την τιμωρία που θα μου επιβληθεί από την ομοσπονδία. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από όλους όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο και έγιναν μάρτυρες του επεισοδίου, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει στην εικόνα του αθλήματος. Λυπάμαι που έδωσα το δικαίωμα σε κάποιους κακοπροαίρετους να σχολιάσουν αρνητικά το άθλημα. Βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν χολή και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο ένοχος. Είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα, που όλα αυτά τα χρόνια δουλεύω για την ανάπτυξη του αθλήματος, έχοντας αθλητές που πρωταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο με πολλά μετάλλια, ενώ και ο σύλλογος στον οποίο εργαζόμουν μέχρι πρόσφατα, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες διοργανώσεις», ήταν η δήλωση του Θωμά Ηλιάδη.

 

Το ΔΣ της ΕΟ Τζούντο με αφορμή το συγκεκριμένο συμβάν, αποφάσισε να διαβιβάσει την υπόθεση στη δικαστική επιτροπή, η οποία με τη σειρά της και θα αποφασίσει για την ποινή που θα του επιβάλει, αφού πρώτα εξετάσει όλες τις καταθέσεις.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X