Η VODAFONE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Η κορυφαία αγωνιστική εκδήλωση του τζούντο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4/12 στο κλειστό γυμναστήριο της Αργυρούπολης.

Η συμμετοχή στην αγωνιστική εκδήλωση που παραδοσιακά κλείνει τον κύκλο των εγχώριων διοργανώσεων της Ε.Ο. Τζούντο, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Συνολικά 283 αθλητές και 44 αθλήτριες από 64 συλλόγους απ` όλη την Ελλάδα βρέθηκαν στα τατάμι του κλειστού γυμναστηρίου της Αργυρούπολης, με στόχο την ατομική αλλά και τη συλλογική διάκριση.

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας VODAFONE, η οποία βρέθηκε στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και στις διοργανώσεις που έγιναν για το Παιδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Η ανάπτυξή του τζούντο στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία είναι εντυπωσιακή με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου από τον Ηλία Ηλιάδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Αυτή τη στιγμή αριθμεί 145 συλλόγους με μία δύναμη περίπου 3.500 αθλητών και αθλητριών.

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου προγραμματισμού της για την ενίσχυση του αθλήματος και την προετοιμασία για την εκπλήρωση του οράματός της, ώστε να είναι επάξια η παρουσία της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, επικεντρώνεται σε δύο βασικούς άξονες: Τη στήριξη της υποδομής και ανάπτυξης του τζούντο καθώς και τη συνέχιση των αγωνιστικών επιτυχιών που ειδικά το άθλημα προσφέρει απλόχερα στον ελληνικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΕΟΤ

 

 

X