Η PUMA χορηγός της ΕΟΤ

Τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την εταιρεία PUMA, του ομίλου επιχειρήσεων Γλου, ανακοινώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο (Ε.Ο.Τ). Η συμφωνία επιτεύχθηκε μετά τη συνάντηση του προέδρου της PUMA, Γιώργου Γλου, με τον πρόεδρο της Ε.Ο.Τ, Βαγγέλη Σουφλέρη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Η συνεργασία PUMA-E.O.T έχει χρονικό ορίζοντα το 2008 και συγκεκριμένα έως το πέρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

 

«Η Ε.Ο. Τζούντο, στο πλαίσιο του μακροπρόθεσμου προγραμματισμού της για την ενίσχυση του αθλήματος και την προετοιμασία για την εκπλήρωση του οράματός της, ώστε να είναι επάξια η παρουσία της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, προχωράει σε συνεργασία με επενδυτές που βρίσκονται κοντά στον ελληνικό αθλητισμό.

 

Η πρώτη μεγάλη συνεργασία, έρχεται με τον όμιλο επιχειρήσεων Γλου και την εταιρεία PUMA. Ο όμιλος επιχειρήσεων Γλου με την παράδοση στη στήριξη αθλητικών εκδηλώσεων και προγραμμάτων, είναι ο χορηγός που αναμφίβολα μπορεί να σταθεί στο πλευρό του τζούντο για τα δύο επόμενα χρόνια.

 

Η αξιοποίηση της συγκεκριμένης χορηγίας έχει να κάνει με τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της Ε.Ο. Τζούντο και θα επικεντρώνεται σε δύο βασικούς άξονες: Τη στήριξη της υποδομής και ανάπτυξης του τζούντο καθώς και τη συνέχιση των αγωνιστικών επιτυχιών που ειδικά το άθλημά μας προσφέρει απλόχερα στον ελληνικό αθλητισμό την τελευταία εξαετία.

 

Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Γιώργο Γλου που στηρίζει την προσπάθεια της Ε.Ο. Τζούντο και θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τιμήσουμε αυτή τη συνεργασία», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΤ κ. Σουφλέρης αναφερόμενος στη συνεργασία της ομοσπονδίας με την εταιρεία PUMA.

 

X