Η ελληνική ομάδα για το προπονητικό καμπ της Ισπανίας

Ο Ηλίας Ηλιάδης θα ηγηθεί της ελληνικής αποστολής που θα ταξιδέψει στη Μάλαγα, προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονητικό καμπ που θα γίνει στην ισπανική πόλη από τις 5 έως τις 9 Νοεμβρίου. Στην αποστολή μετέχουν συνολικά πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες, αφού εκτός του Ηλιάδη στη διάθεση του προπονητή Βλαδίμηρου Κυριακίδη θα βρίσκονται και οι Γιώργος Αζωίδης, Ρομάν Μουστόπουλος, Αλέξης Ντανατσίδης, Παύλος Γκαρακλώβ, Σοφία Τσολάνη και Βασιλική Λυμπεροπούλου.

 

Ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο, στα τέλη του μήνα θα λάβει μέρος στο κορυφαίο διεθνές τουρνουά Jigoro Kano που θα γίνει στο Τόκιο. Πέρυσι, στην αντίστοιχη διοργάνωση ο Ηλίας Ηλιάδης ήταν πέμπτος στα -90 κιλά, ενώ το 2007 είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ιάπωνα Χιρόσι Ιζούμι με o-goshi (δείτε το σχετικό βίντεο πατώντας εδώ).

 

Όσον αφορά τους υπόλοιπους Έλληνες τζουντόκα (πλην του Μουστόπουλου) προετοιμάζονται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23 που θα γίνει στην Πράγα στα μέσα του μήνα.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

 

 

 

X