Η αποστολή για το Super A τουρνουά της Μόσχας

Δύο διαφοροποιήσεις, σε σχέση με την ομάδα που ταξίδεψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρώμης, θα έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών στο Super A τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο (5-6 Μαΐου) στη Μόσχα. Στην αποστολή για τη ρωσική πρωτεύουσα δεν θα βρίσκονται οι Βάζα Ζιντιρίδης και Ηλίας Ηλιάδης του Μιρμάν, όπως και ο Διονύσης Ηλιάδης που εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στον αγκώνα.

 

Αντίθετα, στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκου Ηλιάδη θα βρίσκονται οι Αλέξανδρος Γκορντέεφ (-60κ.), Ταριέλ Ζιντιρίδης (-66κ.), Ρεβάζι Ζιντιρίδης (-66κ.), Πάβελ Ντάνκο (-73κ.), Άρης Κοτανίδης (-73κ.), Ηλίας Ηλιάδης (-90κ.), Θεόδωρος Μασμανίδης (-100κ.) και Βασίλης Ηλιάδης (+100κ.).

 

Στην αποστολή θα βρίσκονται ακόμη οι Βλαδίμηρος Κυριακίδης (βοηθός προπονητή), Κώστας Μουρατίδης (φυσιοθεραπευτής) και Νίκος Χεκήμογλου (διαιτητής).

 

Το Super A τουρνουά της Μόσχας, είναι το τρίτο κατά σειρά Προλυμπιακό τουρνουά της EJU, μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σερβίας και τα Παγκόσμια Κύπελλα της Ρώμης (άνδρες) και του Βέγιεν (γυναίκες).

X