Επιστολή που αφορά τους βετεράνους (συνημμένα αίτηση)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΖΟΥΝΤΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ
Δια στόματος του προέδρου των βετεράνων Δημήτρη Μαρτάκη
 
Αγαπητοί φίλοι βετεράνοι του τζούντο,

‘Ηρθε η ώρα να καταγράφουμε και να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητες μας. Επιθυμώ, λοιπόν, από εσάς να μου στείλετε την αίτηση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μου (http://www.yawara.gr/,   emai:info@yawara.gr) συμπληρωμένη μαζί με μία φωτογραφία σας. Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι όσοι είστε τριάντα ετών και άνω και δεν αγωνίζεστε. Αφού καταγραφούμε και δω ποιοί είμαστε, θα οριστούν ομάδες που θα ασχοληθούν με το εσωτερικό και το εξωτερικό κομμάτι, όπως αγώνες, επιδείξεις, συγκεντρώσεις, ανταλλαγή απόψεων με άλλες χώρες, κ.λ.π. Αντιμετωπίζουμε βέβαια σοβαρό  οικονομικό πρόβλημα, το οποίο θα προσπαθήσουμε να διευθετήσουμε όλοι μαζί με κοινό ταμείο και με χορηγίες (εάν αυτό είναι δυνατό).

Θα παρακαλούσα για οποιοδήποτε γεγονός που αφορά τους βετεράνους και λαμβάνει χώρα μέχρι το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριου του 2013, να ενημερώνομαι και με την σειρά μου να ενημερώνω την Ε.Ο. Τζούντο. Διαφορετικά από την ομοσπονδία θα ακυρώνεται οποιοδήποτε γεγονός αφορά τους βετεράνους και δεν έχει εγκριθεί από αυτή.

Επιθυμώ και εύχομαι να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της ελληνικής κοινότητας τζούντο βετεράνων όλοι μαζί, να διδάξουμε το πνεύμα που αρμόζει στο χώρο μας αγκαλιασμένοι και μακριά από τα προβλήματα του παρελθόντος που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε.

Με χαρά περιμένω τις αιτήσεις σας, οι οποίες θα ήταν καλό να σταλούν μέχρι 25 Νοεμβρίου, καθώς η συνάντηση μας θα γίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που θα γίνει τον Δεκέμβριο. Θα ειδοποιειθείτε για τις ώρες συνάντησης στην ανακοίνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα αναρτηθεί από την ομοσπονδία.

Σας περιμένω όλους εκεί!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
 
Ο πρόεδρος των βετεράνων,
Δημήτρης Μαρτάκης

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: Αίτηση Βετεράνου

X