ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι αθλητές / αθλήτριες καθώς και οι προπονητές και συνοδοί οι οποίοι πρόκειται να ταξιδεύσουν προς την Κραϊόβα της Ρουμανίας, για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα παρακάτω :

1. Η αναχώρηση για τη Ρουμανία θα γίνει την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:00 από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Όλα τα μέλη της αποστολής θα πρέπει να βρίσκονται στον τόπο αναχώρησης στις 16:30.

2. Οι αθλητές που θα ταξιδεύσουν θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχουν μαζί τους Ταυτότητα ή Διαβατήριο καθώς και υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων τους (και της μητέρας και του πατέρα), επικυρωμένες από αρμόδια αρχή.

3. Στο πούλμαν δεν θα επιβιβαστεί κανένας άλλος συνοδός πέραν των εγγράφως δηλωμένων.

4. Τα έξοδα συμμετοχής ανά άτομο (αθλητή, προπονητή, συνοδό ) ανέρχονται στα 150€ και τα οποία θα πρέπει να καταβληθούν ΠΡΙΝ την επιβίβαση. Το ποσό αυτό αφορά στη διαμονή-διατροφή – έξοδα μετακίνησης καθώς και τη συμμετοχή στους αγώνες.

5. Η αποστολή θα φτάσει στην Κραϊόβα την Παρασκευή 12 Ιουνίου το μεσημέρι, ενώ η αναχώρηση θα γίνει μετά το τέλος των αγώνων την Κυριακή 14 Ιουνίου.

6. Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους μπλε και άσπρο Τζουντόγκι.

Για την Ε.Ο. Τζούντο

X