Β. Κουτσαντάς: «Δικαιωθήκαμε με το Πανελλήνιο Ε-Ν»

Για απόλυτη δικαίωση, όσον αφορά στην πρωτοβουλία ανάληψης από το Δήμο Αγιάς του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων, έκανε λόγο ο δήμαρχος της θεσσαλικής κωμόπολης, Βασίλης Κουτσαντάς.

 

«Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτό που τελικά και έγινε, το διήμερο των αγώνων στο κλειστό της Αγιάς. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πρόκληση για τη δημοτική αρχή, για το εάν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε στη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης. Όμως, ο κόσμος της Αγιάς αγκάλιασε το άθλημα, η παρουσία των φίλων του τζούντο ήταν πολύ μεγάλη στο κλειστό γυμναστήριο και όλα κύλησαν κατ` ευχήν. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και διαπιστώσαμε ότι μπορούμε στην Αγιά να διοργανώσουμε περισσότερες παρόμοιες ή και μεγαλύτερου κύρους διοργανώσεις και πρωταθλήματα» τόνισε ο πρώτος πολίτης της Αγιάς, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε την ΕΟ Τζούντο για τη βοήθειά της στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, έδωσε την υπόσχεση ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί:

 

«Είναι βέβαιο ότι η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο θα συνεχιστεί. Η Αγιά διαθέτει αθλητικά φυτώρια σε πολλά αθλήματα και ένα από αυτά είναι και το τζούντο, το οποίο και θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο. Πρέπει ο κόσμος της Αγιάς να μάθει ακόμη περισσότερο το άθλημα, ώστε στο άμεσο μέλλον να φτάσουμε στο σημείο να δούμε και πρωταθλητές, γιατί όχι και Ολυμπιονίκες, από τη πόλη μας. Τέτοιου είδους διοργανώσεις, εκτός του ότι βοηθούν πολλούς από τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά την πόλη μας και τις ομορφιές της, βοηθούν και στην ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή. Σκοπεύουμε να αναλάβουμε μια ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση του τζούντο στο άμεσο μέλλον».

X