Β. Ηλιάδης: «Ο τραυματισμός με πάει λίγο πίσω, αλλά δεν πτοούμαι»

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Βασίλης Ηλιάδης, αφού τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν ότι το… ταλαιπωρημένο του γόνατο δεν πειράχτηκε. Ο τζουντόκα του Φίλιππου Αμυνταίου, τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ιάπωνα Κοσέι Ινούε, με αποτέλεσμα στο ματς τόσο με τον Πολωνό Γιάνουζ Βοϊνάροβιτς, όσο και σε αυτό με τον Ρώσο Αλεξάντερ Μιχαίλιν να παίξει με ενοχλήσεις στο γόνατο.

 

“Μια ατυχία της στιγμής λίγο έλειψε να μου δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Ο τραυματισμός μου ήταν στο δεξί γόνατο, εκεί δηλαδή όπου έχω υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση δύο ακόμη φορές. Φαντάζομαι ότι αν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκα έδειχνε κάτι σοβαρό, τότε πιθανότατα οι εξελίξεις σχετικά με την καριέρα μου θα ήταν απρόβλεπτες. Ευτυχώς ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου”, είπε ο Βασίλης Ηλιάδης με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΟΤ.

 

Και συνέχισε: “Τώρα, ξεκίνησα φυσιοθεραπείες προκειμένου να είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμος. Ελπίζω ότι θα προλάβω κάποια τουρνουά πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ώστε να επανέλθω στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση. Το θετικό είναι ότι νοιώθω δυνατός και έτοιμος για να κάνω το κάτι παραπάνω εφέτος που είναι προολυμπιακή χρονιά. Το ένοιωσα στο Παρίσι όπου θα μπορούσα να πετύχω κάτι παραπάνω από την 9η θέση αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός και συνεχίζω να το νοιώθω και τώρα που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Έχω μάθει να ζω με τους τραυματισμούς. Δεν με πτοούν οι κακές στιγμές και γι` αυτό θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να επανέλθω γρήγορα στα τατάμι”.

X