Βαλκανικό Ανδρών/Γυναικών: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών…

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ (ασημένιο μετάλλιο -63 κιλά): «Είμαι αρκετά ευχαριστημένη, αλλά δεν κρύβω ότι θα ήθελα να έχω κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Την αθλήτρια από την οποία έχασα, την είχα κερδίσει πέρυσι και θεωρώ ότι μπορούσα την πρώτη θέση. Χάθηκε ο αγώνας από τα δικά μου λάθη».

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΟΡΤΙΚΑ (χάλκινο μετάλλιο +78 κιλά): «Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ καλό με δυνατές συμμετοχές. Ελπίζω και εύχομαι ανάλογη διοργάνωση να γίνει στο Βόλο και στο μέλλον. Το τζούντο τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει την ανάπτυξη που του αξίζει και γι` αυτό έχει καταξιωθεί σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο».

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ (χάλκινο μετάλλιο -78 κιλά): «Η ελληνική γυναικεία ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Είναι σημαντικό που έπαιξα με μεγαλύτερης ηλικίας αντιπάλους αφού αυτό μεταφράζεται σε αγωνιστικές εμπειρίες για μένα».

 

ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΣΙΟΥ (χρυσό μετάλλιο +78 κιλά): «Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη αφού προερχόμουν από σχεδόν μηδαμινή προετοιμασία. Είμαι 36 ετών και μπορώ να δηλώνω ικανοποιημένη από την εαυτό μου σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση όπου μπορώ να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο».

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΑΡΑΣ (ασημένιο μετάλλιο -90 κιλά): «Στάθηκα άτυχος γιατί ήταν η ευκαιρία να πάρω ένα χρυσό μετάλλιο. Καλός ήταν ο Ρουμάνος αντίπαλός μου, αλλά ήταν στα μέτρα μου. Τον είχα μελετήσει. Είχα στρατηγική, αλλά έτσι είναι το τζούντο. Ένα δυναμικό άθλημα. Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει με τον τραυματισμό μου».

 

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ (χάλκινο μετάλλιο -60 κιλά): «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ήταν στόχος μου όμως το χρυσό. Πιστεύω ότι θέλω περισσότερο σκληρή προπόνηση».

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΒΑΣΙΛΑΒΑ (ασημένιο μετάλλιο -73 κιλά): «Αγωνίστηκα τραυματισμένος στην ωμοπλάτη και πιστεύω ότι αυτό μου στοίχισε το χρυσό μετάλλιο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου. Στον επόμενο αγώνα πιστεύω να τα πάω καλύτερα».

 

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ (ασημένιο μετάλλιο -66 κιλά): «Θα ήταν καλύτερα εάν ανέβαινα στο πρώτο σκαλί του βάθρου, όμως είμαι ευχαριστημένος αφού είμαι ακόμη αρκετά νέος και μου δόθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση η ευκαιρία να αγωνιστώ με αθλητές μεγαλύτερης κατηγορίας».

 

ΔΑΫΙΔ ΤΣΟΚΟΥΡΗΣ (χάλκινο μετάλλιο -73 κιλά): «Δεν είμαι ικανοποιημένος, αφού νοιώθω ότι μπορούσα περισσότερα. Η κατηγορία μου ήταν δύσκολη και η σημερινή μου εμφάνιση με πεισμώνει για να προσπαθήσω για το καλύτερο στο μέλλον».

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ (χάλκινο μετάλλιο -81 κιλά): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μετάλλιο γιατί οι αγώνες ήταν πολύ δυνατοί. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, ενώ η οργάνωση άρτια».

 

ΜΩΫΣΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (χάλκινο μετάλλιο -90 κιλά): «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Ήξερα ότι μπορούσα να πετύχω κάτι περισσότερο. Δεν πάλεψα όμως καλά και αυτό μου στοίχισε. Η αντίπαλοι δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατοί, ωστόσο η διοργάνωση ήταν εξαιρετική».

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ (χάλκινο μετάλλιο -100 κιλά): «Είμαι ευχαριστημένος αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να αναμετρηθώ με δυνατούς αντιπάλους. Ο Βόλος είναι μία πανέρμοφη πόλη. Η διοργάνωση θεωρώ ότι στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία».

X