Βάτσουν (EJU): «Άψογοι σε όλους τους τομείς»

Ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου U20 «Iliadis Cup» που διεξήχθη στα Μουδανιά και συμπεριλαμβανόταν στο καλαντάρι της EJU, έμεινε ο Μίκαλ Βάτσουν. Ο αθλητικός διευθυντής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΟ Τζούντο, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το τουρνουά.

 

«Είναι από τα τουρνουά που χαίρεσαι να παρακολουθείς είτε από τη θέση τη δική μου, είτε ως θεατής. Το κλειστό γυμναστήριο που φιλοξένησε τους αγώνες ήταν εξαιρετικό. Ιδανικό για αγώνες τζούντο. Και οι συμμετοχές ήταν σε καλό επίπεδο, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όπου οι τζουντόκα αυτής της ηλικίας βρίσκονται στις αρχές της προετοιμασίας τους. Έχω βρεθεί σε πολλά τουρνουά. Στο συγκεκριμένο χρειάστηκε να δώσω τις λιγότερες συμβουλές. Δεν κουράστηκα καθόλου, αφού οι Έλληνες διοργανωτές ήταν άψογοι σε όλους τους τομείς. Είναι τιμή για την EJU, τέτοια τουρνουά να συμπεριλαμβάνονται στο καλαντάρι της, κάτι που θα τονίσω και στην αναφορά που θα συντάξω με την επιστροφή μου», είπε ο κ. Βάτσουν.

 

Να θυμίσουμε ότι τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, η χώρα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με συνολικό απολογισμό 15 μετάλλια, τρία εκ των οποίων χρυσά.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X