ΑΟΝΑ και Νικηφόρος Ανατολής στη θέση του… οδηγού

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης στους έφηβους και ο Νικηφόρος Ανατολής στις νεάνιδες έχουν πάρει προβάδισμα στη «μάχη» γα την κατάκτηση των αντίστοιχων εφετινών τίτλων, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Βέλο Κορινθίας.

 

Ο σύλλογος της Αργυρούπολης, με ένα χρυσό μετάλλιο (στα -90 κιλά με τον Γεώργιο Λαμπρινίδη), ένα χάλκινο (στα +90 κιλά με τον Αλέξανδρο Μπαμπίλη) βρίσκεται στη θέση του οδηγού μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας, με συνολικά οκτώ βαθμούς, έναντι 6 του Φίλιππου Αμυνταίου (δύο ασημένια μετάλλια) και 5 των Budo Club ΑΣ, του Άρη Θεσσαλονίκης και του Ηρακλή Αχαρνών Α.Σ (από ένα χρυσό).

 

Στις νεάνιδες, ο Νικηφόρος Ανατολής έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 10 βαθμούς (δύο χρυσά μετάλλια με τις Ελένη Στρατή στα -63κ. και Αριστούλα Καλαμπόκα στα -57κ.), ενώ με διαφορά μόλις τριών βαθμών ακολουθεί ο ΑΟ Ίλιον (χρυσό η Χριστίνα Βυζανιάρη στα -70κ., χάλκινα οι Παρασκευή Ρίζου στα -57κ. και Μάρθα Τσεπά στα -63κ.).

 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο με οκτώ κατηγορίες. Συγκεκριμένα στους έφηβους θα γίνουν τα -50, -55, -60, -66 κιλά και στις νεάνιδες τα -40, -44, -48, -52 κιλά. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11:00.

X