Ανακοίνωση της ΕΟΤ για σχολή προπονητών Γ` κατηγορίας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι :

α: θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού , σχολή προπονητών Γ κατηγορίας από 15 Ιουλίου έως 15 Νοεμβρίου 2014, διάρκειας 300 ωρών. (με διακοπή κατά το μήνα Αύγουστο). Οι τυπικές, καθώς και οι ειδικές προϋποθέσεις παρακολούθησης της σχολής θα ανακοινωθούν έως το τέλος Μαΐου2014.

β : θα πραγματοποιήσει επίσης προγράμματα και σεμινάρια με την πρωτοποριακή συνεργασία της με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο σε θέματα προπονητικής εκπαίδευσης του στελεχιακού δυναμικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να ξεκινούν το πρόγραμμα , μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο , από το EJU Advanced Coach Award Level 3 το οποίο θα πιστοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο και το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University in Cambridge, England Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.judospace.com/courses-for-coaches , ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και οι ημερομηνίες των Πρακτικών.

X