Ανακοίνωση Μαρτάκη που αφορά στους βετεράνους

Αγαπητοί φίλοι Βετεράνοι,

Θα επιθυμούσα μέσα στον Απρίλιο να κάνουμε μια συνάντηση για να βγάλουμε τις επιτροπές, όπως είχαμε πει και παλαιότερα, καθώς και την γραμματειακή υποστήριξη που πρέπει να έχουμε. Που θα ασχοληθούν με τα θέματα του εσωτερικού και του εξωτερικού που άπτονται με εμάς.
Μέχρι τώρα έχω μόνο γύρω στις 40 αιτήσεις και βέβαια πάρα πολύ μου έχετε δηλώσει ενδιαφέρον προφορικά. Θα ήθελα όμως να κάνετε όλοι αιτήσεις.

Γράψτε μόνο όνομα, επίθετο, ηλικία, υπογραφή. Φωτογραφία και λοιπές λεπτομέρειες όταν συναντηθούμε. Υπάρχει σε αυτό το θέμα μια καθυστέρηση, σας ζητώ συγνώμη. Φταίω και εγώ από τη μεριά μου και σας ζητώ συγνώμη γιατί έχει πέσει πολύ βάρος επάνω μας με τα θέματα που αφορούν την επιτροπή Ιεραρχίας DAN και επιμόρφωσης. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε σε αγώνες του εξωτερικού (θα τους ανακοινώσουμε από την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας http://www.hjf.gr/ και από την δική μου http://www.yawara.gr/ ) .
Εδώ θέλω να κάνω μια διευκρίνηση. Οι βετεράνοι κινούνται παράλληλα με την ομοσπονδία, έχοντας την αμέριστη ηθική συμπαράσταση της. Οτιδήποτε κάνουμε αφορά εμάς και μόνο, δεν υπάρχουν άλλες παροχές από αυτήν. Όπως πχ δικαιώματα αγωνιστικών θέσεων που μπορεί κάποιος ή κάποιοι να φέρουν όπως πχ 1η, 2η, 3η …θέση σε ευρωπαϊκά ή παγκόσμια πρωταθλήματα. Δεν υπάρχουν δηλαδή τα λεγόμενα “points” που ισχύουν για τα νέα παιδιά της εθνικής μας ομάδας. Πρέπει επίσης να κινούμεθα και με δικά μας έξοδα διότι η ομοσπονδία δεν μπορεί να ανταποκριθεί αυτή την περίοδο. Αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να το συζητήσουμε όταν με το καλό βρεθούμε.
Το μέλημα το δικό μου είναι η επανένωση όλων εκείνων των αθλητών,προπονητών που ενδιαφέρονται για το Τζούντο και το πνεύμα αυτού και μόνο. Όχι για προβολή, ανωτερότητα, μοναδικότητα. Μόνο έτσι μπορούμε να συνυπάρχουμε όλοι μαζί και να δώσουμε το καλό παράδειγμα στους νέους αθλητές.

Παρακαλώ όλους που κατανοούν τα γραφόμενα να βοηθήσουν τη προσπάθεια χωρίς μίση και ίντριγκες. Αρκετά μέχρι σήμερα με αυτά. Τα έχω αναφέρει και σε παλαιότερα γράμματά μου.

Καλή συνέχεια,
Σας ευχαριστώ.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς, Ο πρόεδρος των βετεράνων,
Δημήτρης Μαρτάκης

X