Άκρως επιτυχημένο το τουρνουά του ΑΟ Ιλίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο κύπελλο Α.Ο. Ιλίου, την Κυριακή 14/12/2014 στο Γήπεδο Γ.Κακούρης στο Ίλιον Αττικής. Ο αριθμός των συμμετεχόντων άγγιξε τους 334 αθλητές/αθλήτριες ενώ θα πρέπει να τονισθεί το γεγονός ότι ενώ αρχικά είχαν δηλωθεί περί τους 450 η έξαρση των ιώσεων την τελευταία στιγμή, μείωσε σημαντικά τον συγκεκριμένο αριθμό.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος αθλητές από 33 σωματεία τα οποία ήταν τα παρακάτω: ATHENS DOJO, ΑΕ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟ ΙΛΙΟΥ, ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΣ ΝΤΙΝΑΜΟ, ΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΗΛΕΙΑΣ, ΠΑΥΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΑΣ ΦΥΛΗΣ, ΑΣΔΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΛΥΚΑΒΑΣ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, ΠΡΩΤΕΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΕΤΟΣ ΚΑΥΚΑΣΟΥ, ΑΣΤΡΑΠΗ, ΑΤΤΙΚΟΣ, ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΕΡΜΗΣ, ΕΥΑΘΛΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ, ΝΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ, ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΓΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ.

Ο προπονητής του σωματείου, Νίκος Αντωνίου έκανε την παρακάτω δήλωση: «Το σωματείο μας διοργάνωσε το 1ο τουρνουά το οποίο χαρακτηρίστηκε απόλυτα επιτυχημένο από τους ανθρώπους που συμμετείχαν καθώς και άρτιο οργανωτικά. Αυτό που θα πρέπει να τονίσω και το οποίο με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και το ιδιαίτερο πάθος το οποίο επέδειξαν οι μικροί αθλητές και το οποίο βελτιώνεται συνεχώς από τουρνουά σε τουρνουά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους αθλητές και τους παράγοντες των σωματείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους παλαιούς και νέους αθλητές του σωματείου μας οι οποίοι εθελοντικά κάλυψαν όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, τον Δήμο Ιλίου και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο αθλητισμού δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Αποστολόπουλο για την παραχώρηση του σταδίου Γ. Κακούρης. Τέλος ήθελα να συγχαρώ τους γονείς όλων των αθλητών για τις διακρίσεις των παιδιών τους και την αγωνιστική τους ευπρέπεια και να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΙΛΙΟΥ

X